Site Loader

.

Fulham har opsjon på å kjøpe Areola direkte på slutten av sesongen, men franskmannen vil vente på å se hvilken divisjon Cottagers skal konkurrere i før han bestemmer seg for om han vil bli.

Solskjær ser ut til å fullføre lagreparasjonen i sommer med sitt tredje overgangsvindu som leder klubben.

Smalling er en av flere frynsespillere som er tilgjengelig for salg etter å ha revitalisert karrieren takket være hans imponerende form på lån hos Roma. Francinen nueva camiseta arsenal Jacquetta

Striden stopper ikke der for Soucek, som under samme intervju uttalte seg mot å ta kneet før kampene.

juventus drakt

Arsenal ser også nøye på situasjonen, men hvis de skulle sikre signeringen av Gomes, måtte det betales betydelig mer kompensasjon til de røde djevlene.

Uniteds finanssjef Cliff Baty antydet at det vil være mer penger å bruke enn de siste årene under en telefonkonferanse i går. Francinen nueva camiseta arsenal Jacquetta

Sancho forlot Manchester City på jakt etter vanlig fotball for tre år siden og fant et velkomsthjem på Westfalenstadion.

Den sa at selv om nr. 10 nektet for at møtet skulle diskutere Superligaen, siterte den kilder som sa at Woodward kort tid kunne ha møtt Johnson mens han var der og etterlot et feil inntrykk av at statsministeren støttet ordningen.